מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 228 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות)
- חציל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (660 גרם)
- שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
הכי פשוט - הכי טעים
- 1 פורסים את החצילים לפרוסות בעובי של כ- 3 ס"מ.
- 2 משמנים בעזרת מברשת סיליקון את החצילים במעט שמן זית.
- 3 מניחים בטוסטר פסים, סוגרים וקולים למשך רבע שעה עד חצי שעה, תלוי לפי רמת השחמת החצילים הרצויה.
- 4 מוציאים, ממליחים, מפלפלים ומגישים.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.6% |
19.9% |
5.5% |
58% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב