דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 228 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות)

  • חציל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (660 גרם)
    שטופים ונקיים עם הקליפה
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    כתית מעולה
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    גרוס - לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרוסות חצילים בטוסטר
הכי פשוט - הכי טעים
  • 1 פורסים את החצילים לפרוסות בעובי של כ- 3 ס"מ.
  • 2 משמנים בעזרת מברשת סיליקון את החצילים במעט שמן זית.
  • 3 מניחים בטוסטר פסים, סוגרים וקולים למשך רבע שעה עד חצי שעה, תלוי לפי רמת השחמת החצילים הרצויה.
  • 4 מוציאים, ממליחים, מפלפלים ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.6% 19.9% 5.5% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב