דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 325 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קישואי זוקיני בשום, לימון ושמן זית
שילוב נהדר של קישואים ולימון
  • 1 לחתוך את קצוות הקישואים לשטוף היטב (לא לקלף).
  • 2 לחתוך את הקישואים לקוביות בגודל הרצוי, לחמם את השמן במחבת, להוסיף את הקישואים ולהקפיץ למשך כמה דקות.
  • 3 להוסיף את שאר המצרכים, לערבב ולהוסיף עוד תבלינים לפי הטעם.
  • 4 אפשר להגיש חם או קר.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.5% 14.2% 27.9% 43.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב