דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מניפת תפו"א בתנור
צורת הגשה נפלאה לתפוחי אדמה
  • 1 לשטוף את תפוחי האדמה היטב (לא לקלף את הקליפה).
  • 2 צורת המניפה: לחתוך את תפוחי האדמה חיתוכים צפופים לא עד הסוף (כמו מניפה). ניתן להכין גם בצורה של סירות: לחתוך את תפוחי האדמה לאורך וכל חצי לשניים או שלושה חלקים (ראו תמונה שלישית).
  • 3 לערבב היטב בקערה את שמן הזית עם התבלינים. למזוג את תערובת שמן הזית על תפוחי אדמה (לדאוג שהרוטב יכסה היטב את כל תפוחי האדמה). לפזר מעל מעט מלח גס לפי הטעם.
  • 4 לאפות בתנור בחום של 200 מעלות בתבנית מכוסה למשך חצי שעה, לאחר מכן להסיר את הכיסוי ולתת צריבה של עוד כחצי שעה (או עד שמוכן).
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 25.4% 7.4% 60.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב