דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז שוקולד מריר ומרשמלו
בראוניז עם מרשמלו שמעניק טוויסט מיוחד
  • 1 להניח בקערה גדולה את השוקולד יחד עם החמאה, להמיס במיקרוגל לתערובת נוזלית, לערבב היטב ולהניח בצד להצטנן כמה דקות.
  • 2 להוסיף את הסוכר ואת תמצית הוניל ולערבב היטב. להוסיף את הביצים, אחת בכל פעם, ולערבב היטב לתערובת אחידה לאחר כל הוספה.
  • 3 להוסיף את הקמח ולערבב רק עד הקמח מתאחד עם התערובת.
  • 4 להעביר את התערובת לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ- 25 דקות, כשהחלק העליון של הבראוניז עדיין קצת רך.
  • 5 להוציא מהתנור, לפזר מעל את השוקולד ואת המרשמלו ולהחזיר לתנור לכ- 5 דקות נוספות, עד שהמרשמלו מתחיל קצת להשחים.
  • 6 פינוק אמיתי - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 23 על 33 ס"מ - תבנית בינונית חד פעמית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 24.3% 9% 66.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב