דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בראוניז שוקולד מריר ומרשמלו
בראוניז שוקולד מריר ומרשמלו
בראוניז עם מרשמלו שמעניק טוויסט מיוחד

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להניח בקערה גדולה את השוקולד יחד עם החמאה, להמיס במיקרוגל לתערובת נוזלית, לערבב היטב ולהניח בצד להצטנן כמה דקות.
  • 2 להוסיף את הסוכר ואת תמצית הוניל ולערבב היטב. להוסיף את הביצים, אחת בכל פעם, ולערבב היטב לתערובת אחידה לאחר כל הוספה.
  • 3 להוסיף את הקמח ולערבב רק עד הקמח מתאחד עם התערובת.
  • 4 להעביר את התערובת לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ- 25 דקות, כשהחלק העליון של הבראוניז עדיין קצת רך.
  • 5 להוציא מהתנור, לפזר מעל את השוקולד ואת המרשמלו ולהחזיר לתנור לכ- 5 דקות נוספות, עד שהמרשמלו מתחיל קצת להשחים.
  • 6 פינוק אמיתי - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 23 על 33 ס"מ - תבנית בינונית חד פעמית.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אירנה בן שוע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)201375
חלבונים (גרם)3.42 6.4
פחמימות (גרם)2648
מתוכן סוכרים (גרם)11.97 22.38
שומנים (גרם)9.3 17.38
מתוכם שומן רווי (גרם)5.15 9.63
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)66.93 125.1
נתרן (מ"ג)24.7646.28
מים (גרם)10.4919.61
ויטמין A (מק"ג)21.7640.67
ויטמין B (מ"ג)0.320.6
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.210.39
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.3911.95
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.23
ויטמין D (מק"ג)0.280.52
ויטמין E (מ"ג)0.140.27
ויטמין K (מק"ג)0.040.08
סידן (מ"ג)7.7614.51
ברזל (מ"ג)0.240.45
מגנזיום (מ"ג)1.663.11
זרחן (מ"ג)26.9450.36
אבץ (מ"ג)0.180.33
אשלגן (מ"ג)19.3836.22
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.49
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.4
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.50.93
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.460.87

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 24.3% 9% 66.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.