דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 211 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט מלפפונים עם שמיר ובצל
סלט טעים ומהיר להכנה
  • 1 לשטוף את המלפפונים הירוקים (לא לקלף) ולחתוך לעיגולים דקים.
  • 2 לפרוס את הבצלים (הלבן + הסגול) לעיגולים ואת הבצל הירוק לקצוץ.
  • 3 לשטוף ולקצוץ את השמיר.
  • 4 לערבב בקערה את כל המצרכים ולהניח בצד לספיגת טעמים.
  • 5 לבדוק ולתקן טעמים במידת הצורך, להגיש ובתיאבון חיוך

ניתן לשחק עם כמויות המצרכים לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.4% 36.1% 8.1% 46.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב