דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות פרחים במילוי תפוחים, סוכר וקינמון
עוגיות פרחים קלות ומרשימות
  • 1 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 מרדדים את בצק העלים לריבועים בגודל 10X10 ס"מ בערך (או לקנות כבר בצק עלים חתוך לריבועים. להפשיר מעט לפני כדי שיהיה נוח לעבודה).
  • 3 חותכים 4 חתכים בכל ריבוע מאמצע הצלע לכיוון המרכז, כך שתיווצר מעין צורת + אך האמצע יישאר מחובר.
  • 4 מערבבים את מצרכי המילוי ושמים במרכז הבצק.
  • 5 מקפלים באופן הבא: מרימים פינה של ריבוע הבצק ומקפלים למרכז (מעל המלית). כעת שתי פינות של בצק (מהריבוע הקטן שקיפלנו) נמצאות באוויר - תופסים את הקצוות שלהן ומצמידים אותן זו לזו. חוזרים על הפעולה עם יתר פינות הריבוע, כך שמתקבלת צורה של פרח. נועצים שקד שלם במרכז לסגירה והידוק (לא חובה). מעצבים באופן הזה את כל העוגיות.
  • 6 מסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 7 אופים כ- 20 דקות בתנור עד להזהבה.
  • 8 מצננים, מפזרים אבקת סוכר בנדיבות ומגישים.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 19% 4.3% 73.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב