מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל תבנית המאפינס)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פשטידות ירקות טבעוניות אישיות ללא גלוטן
- 1 במחבת עם מכסה מטגנים בשמן הזית את הבצל, הגזר והקישוא למשך כ- 10 דקות עד התרככות.
- 2 בקערה מערבבים היטב (שלא יהיו גושים) כוס וחצי מים עם חצי כוס קמח החומוס וחצי כוס קמח הקינואה.
- 3 לבלילה מוסיפים את המלח, הפלפל השחור הגרוס והכמון, ומערבבים עם הירקות.
- 4 משמנים תבנית מאפינס במברשת סיליקון וממלאים בבלילה כמעט עד הסוף (מתמלאים כ- 20 יחידות מאפינס, תלוי בגודל השקעים שבתבנית).
- 5 מפזרים מעל כל מאפין מעט פירורי קורנפלקס (אפשר פירורי לחם או פצפוצי אורז במקום).
- 6 אופים בתנור בחום של 250 טורבו למשך חצי שעה.
- 7 מתאפקים ומחכים להתקררות, שולפים מהתבנית ונהנים.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.6% |
20.4% |
12.6% |
58.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב