דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 246 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תוספת שעועית צהובה ברוטב עגבניות
תוספת נפלאה לטבעוניים
  • 1 מרתיחים בסיר את ליטר מיץ העגבניות ומוסיפים עוד רבע ליטר מים רותחים.
  • 2 מוסיפים את רסק העגבניות וכשרותח מכניסים לסיר את השעועית הצהובה המוקפאת.
  • 3 מביאים לרתיחה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
  • 4 מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במכסה כמעט סגור לכחצי שעה או עד שהשעועית רכה ומוכנה.
  • 5 מגישים חם ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.1% 0.7% 12% 75.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב