דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת נפלאה לטבעוניים

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 246 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מרתיחים בסיר את ליטר מיץ העגבניות ומוסיפים עוד רבע ליטר מים רותחים.
  • 2 מוסיפים את רסק העגבניות וכשרותח מכניסים לסיר את השעועית הצהובה המוקפאת.
  • 3 מביאים לרתיחה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
  • 4 מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במכסה כמעט סגור לכחצי שעה או עד שהשעועית רכה ומוכנה.
  • 5 מגישים חם ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)7028
חלבונים (גרם)2.76 1.12
פחמימות (גרם)177
מתוכן סוכרים (גרם)2.03 0.83
שומנים (גרם)0.16 0.07
מתוכם שומן רווי (גרם)0.01 0
נתרן (מ"ג)285.23115.89
סיבים תזונתיים (גרם)2.8 1.14
מים (גרם)30.6212.44
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)7.352.99
ויטמין B (מק"ג)0.1146.4
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.631.07
ויטמין C (מ"ג)14.125.74
ויטמין E (מ"ג)0.010.01
ויטמין K (מק"ג)27.4611.16
סידן (מ"ג)11.154.53
ברזל (מ"ג)0.230.09
מגנזיום (מ"ג)2.471
זרחן (מ"ג)5.312.16
אבץ (מ"ג)0.050.02
אשלגן (מ"ג)25.4810.35
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.1% 0.7% 12% 75.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.