מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 180 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל קינואה מושלם לצהריים
- 1 מבשלים את הקינואה במים עד שהיא מוכנה (כ- 20-30 דקות).
- 2 מבשלים את פולי הסויה בהרבה מים, כשהמים מגיעים לרתיחה מבשלים למשך עוד 5 דקות ומסננים מהמים.
- 3 במחבת רחבה מטגנים את הירקות עד ריכוך (כרבע שעה).
- 4 מוסיפים את התבלינים ומערבבים עם הירקות שבמחבת.
- 5 מוסיפים למחבת עם הירקות את הקינואה המבושלת ואת פולי הסויה המבושלים, ומערבבים הכל יחד למיזוג טעמים למשך כ- 5 דקות על אש נמוכה.
- 6 מגישים ואוכלים חם. טעים גם קר!
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את החוויאג` והצ`ילי החריף היבש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.2% |
12.3% |
16.8% |
63.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב