דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 180 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

  • קינואה טריו אורגנית - 2 כוסות - סה"כ (342 גרם)
  • פולי סויה מוקפאים - אדממה - 1/2 שקית - סה"כ (225 גרם)
    ירוקים, קפואים וקלופים
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    כתית מעולה - לטיגון הירקות
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    קצוץ
  • גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
    קצוץ לקוביות קטנות
  • קישוא - יחידה בינונית (218 גרם)
    חתוך לקוביות קטנות
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    גרוס - לפי הטעם
  • מלח גס - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • אבקת קארי - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
    לפי הטעם
  • כמון טחון - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • חוויאג` - 1/4 כפית
    לפי הטעם
  • צ`ילי חריף יבש - 1/4 כפית
    לא חובה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קינואה עם אדממה וירקות
תבשיל קינואה מושלם לצהריים
  • 1 מבשלים את הקינואה במים עד שהיא מוכנה (כ- 20-30 דקות).
  • 2 מבשלים את פולי הסויה בהרבה מים, כשהמים מגיעים לרתיחה מבשלים למשך עוד 5 דקות ומסננים מהמים.
  • 3 במחבת רחבה מטגנים את הירקות עד ריכוך (כרבע שעה).
  • 4 מוסיפים את התבלינים ומערבבים עם הירקות שבמחבת.
  • 5 מוסיפים למחבת עם הירקות את הקינואה המבושלת ואת פולי הסויה המבושלים, ומערבבים הכל יחד למיזוג טעמים למשך כ- 5 דקות על אש נמוכה.
  • 6 מגישים ואוכלים חם. טעים גם קר!
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את החוויאג` והצ`ילי החריף היבש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 12.3% 16.8% 63.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב