דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 349 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ספגטי טבעוני ברוטב עגבניות וקוביות חצילים
ספגטי חצילים לטבעוניים ולצליאקים
  • 1 מטגנים את קוביות החציל בשמן הזית במחבת פסים עד שהם משחימים מעט (כרבע שעה).
  • 2 במקביל, מטגנים במחבת רחבה את הבצל, השום והסלרי עד להשחמה וריכוך (כרבע שעה).
  • 3 בזמן הטיגון מבשלים את הספגטי מהאורז החום המלא בסיר עם הרבה מים (עד לרמת אל דנטה, כלומר נגיס - טועמים כדי לוודא) ומסננים מהמים.
  • 4 למחבת עם הבצל מוסיפים את העגבניות, עשבי התיבול והתבלינים, מערבבים בעדינות, מוסיפים גם את הספגטי ומבשלים הכל יחד במכסה סגור לכ- 10 דקות למיזוג הטעמים.
  • 5 מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 13.8% 8.1% 71.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב