דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (8-10 פנקייקים עבים (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פנקייק עבה
פנקייקים עבים וטעימים בסגנון ביתי
  • 1 ראשית להקציף ידנית או עם מערבל ידני את הביצים, להוסיף את הקמח התופח, הסוכר, החלב, השמן, תמצית הוניל והמלח.
  • 2 לערבב היטב ולהעביר את הבלילה דרך מסננת (שתהיה חלקה ללא גושים).
  • 3 לשמן מחבת עם ספריי שמן ובעזרת מצקת (חצי מצקת כל פנקייק) ליצוק את תערובת הפנקייק על המחבת. כאשר הפנקייק מוכן להפוך צד עד להזהבה.
  • 4 להגיש עם סירופ מייפל או סירופ שוקולד (או שניהם יחדיו).
  • 5 הרי לכם פנקייק עבה ביתי וטעים במיוחד חיוך

הערך התזונתי לא כולל את סירופ המייפל או סירופ השוקולד במידה ומוסיפים. העובי של הפנקייק נוצר בגלל ההקצפה של הביצים קודם כל, לאחר מכן כל המצרכים שנכנסים לבלילה ולבסוף סינון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 18.2% 17.1% 64.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב