1. ראשית להקציף ידנית או עם מערבל ידני את הביצים, להוסיף את הקמח התופח, הסוכר, החלב, השמן, תמצית הוניל והמלח.
2. לערבב היטב ולהעביר את הבלילה דרך מסננת (שתהיה חלקה ללא גושים).
3. לשמן מחבת עם ספריי שמן ובעזרת מצקת (חצי מצקת כל פנקייק) ליצוק את תערובת הפנקייק על המחבת. כאשר הפנקייק מוכן להפוך צד עד להזהבה.
4. להגיש עם סירופ מייפל או סירופ שוקולד (או שניהם יחדיו).
5. הרי לכם פנקייק עבה ביתי וטעים במיוחד
הערך התזונתי לא כולל את סירופ המייפל או סירופ השוקולד במידה ומוסיפים. העובי של הפנקייק נוצר בגלל ההקצפה של הביצים קודם כל, לאחר מכן כל המצרכים שנכנסים לבלילה ולבסוף סינון.