דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (6-8 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סופלה שוקולד בכוסות נייר
סופלה שוקולד קל ומהיר להכנה
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 190 מעלות.
  • 2 להמיס במיקרוגל את השוקולד המריר עם השמן עד להמסה (בפולסים כדי שלא יישרף).
  • 3 בקערה לטרוף את הביצים עם הסוכר, הקמח התופח ותמצית הוניל, להוסיף את השוקולד המומס ולערבב היטב.
  • 4 לרסס את כוסות הנייר בספריי שמן (ניתן להשתמש גם בכוסות רגילות לאפייה) ולמלא מבלילת הסופלה עד 3/4 כוס.
  • 5 לאפות בתנור במשך 9-10 דקות (לא יותר). לפני האפייה ניתן לשים בכל כוס קוביית שוקולד לבן, מספר קליקים שחור-לבן, שוקולד עם סוכריות קופצות או עדשים צבעוניים משוקולד.
  • 6 הרי לכם סופלה שוקולד בכוס טעים ומהיר.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 29.5% 11.3% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב