מגרולי חצ`פורי גרוזיני מושלם
1. לשים את חומרי הבצק לבצק רך אך לא דביק (את המים מוסיפים בהדרגה ואת המלח והשמן מוסיפים לקראת הסוף).
2. לאחר מנוחה של כ- 15 דקות לשים שוב, מכסים ומתפיחים כשעה.
3. על משטח מעט מקומח מחלקים את הבצק ל- 2 כדורים, מכסים ומשהים במשך כ- 15 דקות.
4. מרדדים כל כדור לעלה בעובי כ- 2 ס"מ, מניחים במרכז מחצית ממלית הגבינות (לאחר שערבבנו את הגבינות עם הביצים) וסוגרים למעין צורת פרח.
5. הופכים את כדור הבצק הממולא כשהסגירה כלפי מטה ומשהים כרבע שעה.
6. מרדדים את הבצק הממולא בעדינות על נייר אפייה לעובי של כס"מ וחצי. מעבירים עם הנייר לתבנית ויוצרים גומה במרכז בעזרת האצבע עד שרואים את נייר האפייה.
7. משהים כ- 10 דקות ואופים בחום של 190 מעלות כרבע שעה. לאחר מכן מוציאים, מברישים בחמאה מומסת, מפזרים כף גדושה של גבינת מוצרלה מגורדת וממשיכים לאפות עוד כ- 3 דקות ומוכן.
8. בהצלחה ובתיאבון
זמן ההכנה כולל גם את זמן התפחת הבצק.