דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות מ- 2 מאפים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מגרולי חצ`פורי
מגרולי חצ`פורי גרוזיני מושלם
  • 1 לשים את חומרי הבצק לבצק רך אך לא דביק (את המים מוסיפים בהדרגה ואת המלח והשמן מוסיפים לקראת הסוף).
  • 2 לאחר מנוחה של כ- 15 דקות לשים שוב, מכסים ומתפיחים כשעה.
  • 3 על משטח מעט מקומח מחלקים את הבצק ל- 2 כדורים, מכסים ומשהים במשך כ- 15 דקות.
  • 4 מרדדים כל כדור לעלה בעובי כ- 2 ס"מ, מניחים במרכז מחצית ממלית הגבינות (לאחר שערבבנו את הגבינות עם הביצים) וסוגרים למעין צורת פרח.
  • 5 הופכים את כדור הבצק הממולא כשהסגירה כלפי מטה ומשהים כרבע שעה.
  • 6 מרדדים את הבצק הממולא בעדינות על נייר אפייה לעובי של כס"מ וחצי. מעבירים עם הנייר לתבנית ויוצרים גומה במרכז בעזרת האצבע עד שרואים את נייר האפייה.
  • 7 משהים כ- 10 דקות ואופים בחום של 190 מעלות כרבע שעה. לאחר מכן מוציאים, מברישים בחמאה מומסת, מפזרים כף גדושה של גבינת מוצרלה מגורדת וממשיכים לאפות עוד כ- 3 דקות ומוכן.
  • 8 בהצלחה ובתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל גם את זמן התפחת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 19.4% 23.9% 56.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב