דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חביתה טבעונית ללא גלוטן עם בצל וקישוא
חביתה לבוקר או לערב לטבעוניים
  • 1 מערבבים את הקמחים עם המים היטב עד שאין גושים.
  • 2 מוסיפים אליהם את התבלינים ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את הבצל הקצוץ והקישוא המגורר ומערבבים.
  • 4 מחממים שמן במחבת נון-סטיק או טפלון איכותית. כשהשמן חם שופכים את הבלילה ומטגנים על אש בינונית-נמוכה לכרבע שעה, עד שהצד התחתון משחים ונפרד בקלות.
  • 5 הופכים לצד השני ומטגנים שוב כ- 10 דקות עד שהצד התחתון משחים גם ונפרד בקלות מהמחבת.
  • 6 מעבירים לצלחת הגשה ואוכלים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת נון-סטיק או טפלון איכותית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 32.8% 18.9% 41.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב