דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (מספר עוגיות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מקרוט פרח במילוי תמרים
מקרוט תמרים בצורת פרח לכבוד פורים
  • 1 בסיר שטוח לקלות את הסולת עד שמשחימה.
  • 2 להוסיף לסולת את שאר המצרכים, ללוש לבצק (לישה קצרה רק כדי לאחד את הבצק שיהיה רך), לשים בקערה עטופה בניילון נצמד ולהניח כ- 15 דקות בצד למנוחה (אין צורך במיקסר - לישה ידנית קצרה רק כדי לאחד את הבצק).
  • 3 הכנת המילוי: ללוש את התמרים עם כל התבלינים.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 40 חתיכות שוות ולחלק את מילוי התמרים גם ל- 40 חתיכות שוות.
  • 5 לקחת כל חתיכה של בצק, למלא במילוי התמרים ולעצב לכדורים חלקים. בפינצטת בצק לעצב כל כדור לצורה של פרח (לצבוט את הבצק מלמטה כלפי מעלה, ותוך כדי סיבוב לנטות הצידה עם הצביטה כדי לקבל עלי כותרת).
  • 6 להניח על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בחום של 180 מעלות כ- 30 דקות או עד שהעוגיות משחימות.
  • 7 לחמם את סירופ הסוכר על הגז ולטבול את המקרוט בסירופ (מומלץ לטבול הרבה). לקשט בסוכריות צבעוניות.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 10% 5.2% 83.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב