דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מקרוט פרח במילוי תמרים
מקרוט פרח במילוי תמרים
מקרוט תמרים בצורת פרח לכבוד פורים

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (מספר עוגיות מוערך)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בסיר שטוח לקלות את הסולת עד שמשחימה.
  • 2 להוסיף לסולת את שאר המצרכים, ללוש לבצק (לישה קצרה רק כדי לאחד את הבצק שיהיה רך), לשים בקערה עטופה בניילון נצמד ולהניח כ- 15 דקות בצד למנוחה (אין צורך במיקסר - לישה ידנית קצרה רק כדי לאחד את הבצק).
  • 3 הכנת המילוי: ללוש את התמרים עם כל התבלינים.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 40 חתיכות שוות ולחלק את מילוי התמרים גם ל- 40 חתיכות שוות.
  • 5 לקחת כל חתיכה של בצק, למלא במילוי התמרים ולעצב לכדורים חלקים. בפינצטת בצק לעצב כל כדור לצורה של פרח (לצבוט את הבצק מלמטה כלפי מעלה, ותוך כדי סיבוב לנטות הצידה עם הצביטה כדי לקבל עלי כותרת).
  • 6 להניח על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בחום של 180 מעלות כ- 30 דקות או עד שהעוגיות משחימות.
  • 7 לחמם את סירופ הסוכר על הגז ולטבול את המקרוט בסירופ (מומלץ לטבול הרבה). לקשט בסוכריות צבעוניות.
  • 8 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)151270
חלבונים (גרם)1.79 3.2
פחמימות (גרם)2951
מתוכן סוכרים (גרם)11.75 21
שומנים (גרם)3.45 6.17
מתוכם שומן רווי (גרם)0.21 0.38
נתרן (מ"ג)1.382.46
סיבים תזונתיים (גרם)0.6 1.07
מים (גרם)17.5831.4
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.130.24
ויטמין B (מ"ג)0.390.7
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.30.54
ויטמין B5 (מ"ג)00.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.350.62
ויטמין C (מ"ג)1.162.06
ויטמין E (מ"ג)0.010.02
ויטמין K (מק"ג)0.030.05
סידן (מ"ג)1.22.14
ברזל (מ"ג)0.070.13
מגנזיום (מ"ג)4.037.2
זרחן (מ"ג)0.350.63
אבץ (מ"ג)00.01
אשלגן (מ"ג)38.2668.35
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 10% 5.2% 83.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה