מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 314 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנת נודלס ביתית לצמחוניים
- 1 מקפיצים את הפלפלים והבצל בשמן הזית למשך כרבע שעה עד לריכוך חלקי שלהם.
- 2 מוסיפים את הפטריות והשום, ומקפיצים 3 דקות נוספות.
- 3 מוסיפים את הג`ינג`ר הטחון, רוטב הסויה, מיץ הלימון ורוטב הטריאקי.
- 4 מערבבים היטב ומקפיצים 3 דקות נוספות.
- 5 מוסיפים את הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- 6 מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומוסיפים לתערובת הירקות המוקפצים.
- 7 מערבבים יחד ומגישים חם.
- 8 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.6% |
14% |
12.7% |
66.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב