מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
רוטב עגבניות טעים לפסטה
- 1 בסיר מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית עד להתרככות קלה (כ- 10 דקות).
- 2 מוסיפים אליהם את כל המרכיבים ומערבבים קלות.
- 3 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים במכסה.
- 4 מבשלים כך כחצי שעה עד שעה, מערבבים מדי פעם בעדינות (לעדשים הכתומות יש נטייה להידבק לתחתית הסיר).
- 5 כשהרוטב מגיע לסמיכות הרצויה מכבים את האש, ומגישים כ- 2-3 כפות מעל מנת פסטה מבושלת.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את עלי הזעתר. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.5% |
13.5% |
12% |
65% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב