דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 392 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ירקות שורש צלויים בליווי קרם חזרת
ירקות עם קרם חזרת קל להכנה, צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
  • 1 הכנת קרם החזרת: בקערה קטנה מערבבים היטב את החזרת עם השמנת ושאר החומרים עד לקבלת מרקם אחיד. לקבלת מרקם קטיפתי ניתן לעבד קצרות באמצעות מקל בלנדר.
  • 2 הכנת הירקות: מקלפים את הירקות ופורסים פרוסות עבות לאורך, אך לא עבות במיוחד.
  • 3 מסדרים את הירקות באופן שטוח בתבנית (עדיף פיירקס או זכוכית) ומתבלים בשמן זית, גרידת לימון, מלח, פלפל שחור וכמה ענפי רוזמרין.
  • 4 אופים בחום של 180 מעלות במשך כ- 20 דקות בתנור או בטוסטר אובן עד שהירקות רכים.
  • 5 לאחר צינון מזלפים מעל הירקות את קרם החזרת או מגישים בכלי נפרד ליד.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל האנגלי. המתכון באדיבות מעדני מיקי בשיתוף אתי בטיטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.8% 11.1% 9.8% 66.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב