דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 354 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת כרובית טבעונית ללא גלוטן
פשטידת כרובית עם ירקות לטבעוניים
  • 1 מסננים את הכרוביות המבושלות מהמים ומועכים אותן לפירה בקערה גדולה.
  • 2 במחבת מטגנים כרבע שעה את הבצל והשום עד להשחמה.
  • 3 מוסיפים לכרוביות את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
  • 4 מניחים הכל בתבנית משומנת, משטחים ומפזרים מעל קצת שמן, פפריקה ופירורי קורנפלקס.
  • 5 אופים בחום של 180 מעלות טורבו לכ- 45 דקות או עד שהפשטידה משחימה וקיסם יוצא ללא פירורים.
  • 6 ממתינים להתקררות, חותכים לקוביות ומגישים.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון. את הקורנפלקס לגרוס למרקם של פירורי לחם (אפשר פירורי לחם במקום).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.2% 14.6% 16.1% 55.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב