דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.16 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חרוסת תמרים ואגוזים
חרוסת קלה להכנה של פעם
  • 1 לשים בסיר את עיסת התמרים ולפורר את העיסה עם הידיים (כדי לבדוק אם אין בטעות חרצנים, לפעמים יש חלקים קשים).
  • 2 להדליק את הגז, להוסיף חצי כוס מים רותחים ולבחוש היטב (בהתחלה זה קשה ולאט לאט מתרכך). להמשיך לערבב, להוסיף עד חצי כוס מים רותחים נוספים ובמידת הצורך אפשר להוסיף כל פעם מעט עד שהעיסה אחידה, רכה ונעימה (כ- 10-15 דקות בישול).
  • 3 לכבות את האש.
  • 4 לקלף את תפוחי העץ ולגרד בפומפייה דקה תפוח עץ אחד ועוד חצי מהתפוח השני. את החצי הנותר לגרד בפומפייה גסה, להוסיף קינמון ואגוזי מלך קצוצים דק ואם רוצים זה הזמן להוסיף רוזטה/ליקר או לא להוסיף בכלל.
  • 5 לערבב היטב, לחכות שיתקרר מעט ולהכניס למקרר.
  • 6 בתיאבון חיוך

ממליצה מראש להכפיל כמויות - חרוסת משגעת וטעימה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11% 6.5% 4% 78.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב