דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות כשרות לפסח
לחמניות טעימות של חג פסח
  • 1 להרתיח את המים, להוסיף את המלח ואת המחמאה עד שתימס, להוריד מהאש, להוסיף את קמח המצה ואת קמח תפוחי האדמה ולערבב חזק.
  • 2 להניח להתקררות.
  • 3 להוסיף את הביצים בהדרגה (לערבב חזק אחרי כל ביצה שמוסיפים).
  • 4 בידיים משומנות להכין לחמניות בגודל הרצוי, להניח על תבנית משומנת ולאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שהלחמניות משחימות.
  • 5 להשאיר את הלחמניות הכשרות לפסח בתנור הסגור עד שתתקררנה.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך

ניתן להקפיא אך אין אפשרות - הלחמניות מתחסלות מהר!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 34.1% 17.1% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב