דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את כל החומרים במיקסר במהירות נמוכה. ממשיכים לערבב גם אחרי שהחומרים מתמזגים במשך כ- 5 דקות. ככל שמערבבים יותר, הבצק יוצא יותר אוורירי.
  • 2 מעבירים לשתי תבניות מצופות טפלון. אין צורך לשמן אותן.
  • מניחים במקום מוגן עד שתופח (אפשר להניח במיקרו סגור, מבלי להפעיל אותו, למשך 45 דקות). הבצק צריך לתפוח עד לקו העליון של התבניות.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות. ניתן לאפות 2 תבניות על מדף אחד, בלי טורבו, במשך 55 דקות בערך, או 4 תבניות על שני מדפים, עם טורבו, במשך 35 דקות. במקרה זה צריך להחליף את התבניות העליונות בתחתונות ל-5 הדקות האחרונות.
  • 4 מוציאים את הלחמים מהתבניות ומקררים על רשת עד שמתקררים לגמרי. פורסים כל לחם לפרוסות. מחלקים למנות קטנות בשקיות נילון אטומות. מאחסנים במקפיא. בכל פעם מוציאים חבילה אחת לשימוש ומאחסנים אותה במקרר.
  • 5 לפני האכילה מוציאים פרוסה מהמקרר ומחממים אותה מעט במיקרו.
טיפ למתכון
להשתמש בתבניות שמצופות בפנים בטפלון (חוסך שימון של התבנית). תבנית מלבנית ללחם שמכילה 1.4 ליטר, במידות 30X13 ס"מ. אפשר לאפות מספר תבניות בו זמנית ולשמור הכל פרוס במקפיא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 36.8% 14.1% 44.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב