דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
קרפצ`יו סינטה וקונפי שום
קרפצ`יו סינטה בקר ופרמזן, צילום: קונספטיק
  • 1 פורסים את רצועות הסינטה דק (על סף הקרוע) ומסדרים אותן פרוסות על צלחת.
  • 2 במרכז הצלחת מניחים את האורוגולה, עליה את הצנוניות הפרוסות דק ואת קונפי השום.
  • 3 על הקרפצ`יו מזלפים מעט שמן זית, בלסמי מצומצם, שומשום קלוי ואת הפרמזן האיטלקי המגורד.
  • 4 מגישים לצד ברוסקטות חמות.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הקונפי שום והאורוגולה. מתאים לחודשי הקיץ החמים, לאירוח, או סתם כשבא להתפנק. באדיבות רשת BBB.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 48.3% 46.8% 3.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.96 (0.98 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב