דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 277 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית בתנור בסילאן וטחינה גולמית
כרובית בתיבול מיוחד וטעים
  • 1 מבשלים את הכרוביות בשלמותן בסיר עם מים רותחים למשך כ- 15 דקות.
  • 2 מניחים את הכרוביות המבושלות על נייר פרגמנט, מורחים על כל כרובית כף סילאן, מורחים היטב עם הידיים את כל הכרובית, מזליפים על כל כרובית גם כף שמן זית ומפזרים מעל מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
  • 3 מכניסים את הכרוביות לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ואופים כ- 20-30 דקות עד שהכרוביות משחימות היטב.
  • 4 מוציאים מהתנור, יוצקים מעל הכרוביות טחינה גולמית ומטפטפים מעט לימון.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.6% 20.1% 16.4% 46.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב