דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כרובית בתיבול מיוחד וטעים

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 277 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הכרוביות בשלמותן בסיר עם מים רותחים למשך כ- 15 דקות.
  • 2 מניחים את הכרוביות המבושלות על נייר פרגמנט, מורחים על כל כרובית כף סילאן, מורחים היטב עם הידיים את כל הכרובית, מזליפים על כל כרובית גם כף שמן זית ומפזרים מעל מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
  • 3 מכניסים את הכרוביות לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ואופים כ- 20-30 דקות עד שהכרוביות משחימות היטב.
  • 4 מוציאים מהתנור, יוצקים מעל הכרוביות טחינה גולמית ומטפטפים מעט לימון.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שלום

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)14652
חלבונים (גרם)5.99 2.16
פחמימות (גרם)176
מתוכן סוכרים (גרם)5.45 1.97
שומנים (גרם)7.34 2.65
מתוכם שומן רווי (גרם)1.15 0.41
נתרן (מ"ג)134.5948.53
סיבים תזונתיים (גרם)6.07 2.19
מים (גרם)243.0287.63
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)2.590.93
ויטמין B (מ"ג)3.181.15
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.060.38
ויטמין B5 (מ"ג)1.320.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.450.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)114.1941.18
ויטמין C (מ"ג)115.641.68
ויטמין E (מ"ג)0.190.07
ויטמין K (מק"ג)35.712.87
סידן (מ"ג)47.7817.23
ברזל (מ"ג)0.850.3
מגנזיום (מ"ג)23.538.48
זרחן (מ"ג)82.9229.9
אבץ (מ"ג)0.440.16
אשלגן (מ"ג)378.94136.64
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.560.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.430.16
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.6% 20.1% 16.4% 46.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.