דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כרובית מטוגנת במחבת
כרובית מטוגנת במחבת
קל, פשוט וטעים

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

  • כרובית - יחידה בינונית (1122 גרם)
    מפורקת לפרחים
  • מלח - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • ביצה - יחידהL
  • שמן קנולה - 6 כפות - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון
  • מים - לפי הצורך
    לבישול הכרובית
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מפרקים את הכרובית לפרחים.
  • 2 מרתיחים בסיר גדול מים עם מלח.
  • 3 מבשלים את פרחי הכרובית במשך כ- 5-7 דקות (בישול שאינו יתר על המידה - פרחי הכרובית לא אמורים להיות רכים מדי).
  • 4 מוציאים את פרחי הכרובית ומסננים במסננת.
  • 5 טורפים את הביצה בקערה ומחממים את השמן במחבת.
  • 6 טובלים את פרחי הכרובית בביצה הטרופה ומטגנים מכל הצדדים.
  • 7 מוציאים לנייר סופג.
  • 8 הרי לכם כרובית מטוגנת טעימה ביותר - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)10667
חלבונים (גרם)3.65 2.32
פחמימות (גרם)64
מתוכן סוכרים (גרם)2.95 1.87
שומנים (גרם)8.26 5.25
מתוכם שומן רווי (גרם)0.81 0.52
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)31.62 20.09
נתרן (מ"ג)469.14298.1
סיבים תזונתיים (גרם)3.23 2.05
מים (גרם)136.9186.99
ויטמין A (מק"ג)159.53
ויטמין B (מ"ג)1.921.22
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.580.37
ויטמין B5 (מ"ג)0.840.54
ויטמין B6 (מ"ג)0.260.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)65.7141.75
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.05
ויטמין C (מ"ג)62.1339.48
ויטמין D (מק"ג)0.170.11
ויטמין E (מ"ג)0.190.12
ויטמין K (מק"ג)19.3812.31
סידן (מ"ג)27.4717.46
ברזל (מ"ג)0.60.38
מגנזיום (מ"ג)13.658.68
זרחן (מ"ג)61.7139.21
אבץ (מ"ג)0.350.22
אשלגן (מ"ג)210.98134.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.470.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.240.15
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.360.23
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.330.21

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.4% 39.4% 17.4% 27.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.87 (1.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.