דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כרוב מאודה קל וטעים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 525 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון
  • כרוב - יחידה גדולה (2270 גרם)
    קצוץ
  • תפוחי עץ עם קליפה - 2 יחידות גדולות - סה"כ (444 גרם)
    מגורדים גס (עדיף ירוקים)
  • גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
    מגורד דק
  • פטרוזיליה - צרור (114 גרם)
    קצוצה דק
  • שום - 4 שיניים
    כתושות/קצוצות (לפי הטעם)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • כורכום - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • זנגביל טחון - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
    אבקת ג`ינג`ר (לפי הטעם)
  • רוטב סויה דל נתרן - כף (10 מ"ל)
    לפי הטעם
  • סוכר - 1/2 כפית שטוחה
    לא חובה
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטגן מעט את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.
  • 2 להוסיף את הכרוב תוך כדי ערבוב עד שיירד הנפח של הכרוב.
  • 3 להוסיף את שאר המצרכים, לערבב ולהשאיר כחצי שעה על להבה נמוכה עד שהכרוב מתרכך. הרי לכם כרוב מאודה פשוט מושלם.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: אפשר להגיש חם או קר.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)20138
חלבונים (גרם)6.47 1.23
פחמימות (גרם)387
מתוכן סוכרים (גרם)20.53 3.91
שומנים (גרם)5.23 1
מתוכם שומן רווי (גרם)0.77 0.15
נתרן (מ"ג)407.377.65
סיבים תזונתיים (גרם)10.65 2.03
מים (גרם)468.6389.35
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)262.0949.97
ויטמין B (מ"ג)3.580.68
ויטמין B1 (מ"ג)0.290.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.04
ויטמין B3 (מ"ג)1.470.28
ויטמין B5 (מ"ג)0.880.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.590.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)150.7328.74
ויטמין C (מ"ג)173.8733.15
ויטמין E (מ"ג)1.050.2
ויטמין K (מק"ג)727.47138.7
סידן (מ"ג)232.2144.27
ברזל (מ"ג)2.240.43
מגנזיום (מ"ג)76.2214.53
זרחן (מ"ג)165.1931.49
אבץ (מ"ג)1.140.22
אשלגן (מ"ג)1,033197.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.20.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.150.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.110.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.5% 8.6% 10.7% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.