מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 525 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
כרוב מאודה קל וטעים
- 1 לטגן מעט את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.
- 2 להוסיף את הכרוב תוך כדי ערבוב עד שיירד הנפח של הכרוב.
- 3 להוסיף את שאר המצרכים, לערבב ולהשאיר כחצי שעה על להבה נמוכה עד שהכרוב מתרכך. הרי לכם כרוב מאודה פשוט מושלם.
- 4 בתיאבון
ציוד נדרש: אפשר להגיש חם או קר.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
17.5% |
8.6% |
10.7% |
63.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב