דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 525 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון
  • כרוב - יחידה גדולה (2270 גרם)
    קצוץ
  • תפוח עץ עם קליפה - 2 יחידות גדולות - סה"כ (444 גרם)
    מגורדים גס (עדיף ירוקים)
  • גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
    מגורד דק
  • פטרוזיליה - צרור (114 גרם)
    קצוצה דק
  • שום - 4 שיניים
    כתושות/קצוצות (לפי הטעם)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • כורכום - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • זנגביל טחון - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
    אבקת ג`ינג`ר (לפי הטעם)
  • רוטב סויה דל נתרן - כף (10 מ"ל)
    לפי הטעם
  • סוכר - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (3 גרם)
    לא חובה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרוב מאודה עם תפוחים
כרוב מאודה קל וטעים
  • 1 לטגן מעט את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.
  • 2 להוסיף את הכרוב תוך כדי ערבוב עד שיירד הנפח של הכרוב.
  • 3 להוסיף את שאר המצרכים, לערבב ולהשאיר כחצי שעה על להבה נמוכה עד שהכרוב מתרכך. הרי לכם כרוב מאודה פשוט מושלם.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: אפשר להגיש חם או קר.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.5% 8.6% 10.7% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב