מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)
- כרובית - יחידה בינונית (1122 גרם)
- מלח - כפית שטוחה
- ביצה - Large
- שמן קנולה - 6 כפות - סה"כ (60 מ"ל)
- מים - לפי הצורך
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קל, פשוט וטעים
- 1 מפרקים את הכרובית לפרחים.
- 2 מרתיחים בסיר גדול מים עם מלח.
- 3 מבשלים את פרחי הכרובית במשך כ- 5-7 דקות (בישול שאינו יתר על המידה - פרחי הכרובית לא אמורים להיות רכים מדי).
- 4 מוציאים את פרחי הכרובית ומסננים במסננת.
- 5 טורפים את הביצה בקערה ומחממים את השמן במחבת.
- 6 טובלים את פרחי הכרובית בביצה הטרופה ומטגנים מכל הצדדים.
- 7 מוציאים לנייר סופג.
- 8 הרי לכם כרובית מטוגנת טעימה ביותר - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.4% |
39.4% |
17.4% |
27.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב