דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

  • כרובית - יחידה בינונית (1122 גרם)
    מפורקת לפרחים
  • מלח - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • ביצה - Large
  • שמן קנולה - 6 כפות - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון
  • מים - לפי הצורך
    לבישול הכרובית

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית מטוגנת במחבת
קל, פשוט וטעים
  • 1 מפרקים את הכרובית לפרחים.
  • 2 מרתיחים בסיר גדול מים עם מלח.
  • 3 מבשלים את פרחי הכרובית במשך כ- 5-7 דקות (בישול שאינו יתר על המידה - פרחי הכרובית לא אמורים להיות רכים מדי).
  • 4 מוציאים את פרחי הכרובית ומסננים במסננת.
  • 5 טורפים את הביצה בקערה ומחממים את השמן במחבת.
  • 6 טובלים את פרחי הכרובית בביצה הטרופה ומטגנים מכל הצדדים.
  • 7 מוציאים לנייר סופג.
  • 8 הרי לכם כרובית מטוגנת טעימה ביותר - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.4% 39.4% 17.4% 27.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.87 (1.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב