דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 455 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
הום פרייז
הום פרייז ביתי - כשתכינו לבד לא תקנו עוד בחוץ
  • 1 יש לחתוך את התפו"א לקוביות ולטגן במחבת עד שמשחים.
  • 2.במקביל, יש לחתוך את הבצל לרצועות ובמחבת נפרד יש לטגן עד שמשחים קלות.
  • 3 חותכים את הגמבה לרצועות ומוסיפים לטיגון יחד עם הבצל, קוצצים את השום ומוסיפים.
  • 4 כשהתפו"א מתחיל להיות מוכן מוסיפים את התבלינים, תערובת הבצל שהכנו ואת רוטב הצ`ילי ונותנים להכל להתבשל ביחד עד שהתפו"א רכים.
  • 5 בתיאבון!!!
טיפ למתכון
מי שאוהב ניתן להשתמש ברוטב צ`ילי חריף או להוסיף פפריקה חריפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 10.6% 5.1% 79%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב