דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 208 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

  • תפוח אדמה - 5 יחידה בינונית - סה"כ (875 גרם)
    בקליפתם - חתוכים לקוביות
  • בטטה - 2 יחידה בינונית - סה"כ (626 גרם)
    חתוכות לקוביות
  • דלעת - 300 גרם
    חתוכה לקוביות
  • שמן זית - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    כתית מעולה
  • אורגנו מיובש - כפית שטוחה (1 גרם)
    לפי הטעם
  • תימין מיובש - כפית שטוחה (2 גרם)
    לפי הטעם
  • מלח - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - כפית שטוחה
    גרוס - לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוביות תפוחי אדמה, בטטה ודלעת בתנור
ארוחת ערב של ירקות בתנור
  • 1 בתבנית תנור גדולה מניחים נייר אפייה ומעליו את קוביות תפוחי האדמה, הבטטות והדלעת.
  • 2 יוצקים אליהם את שמן הזית והתבלינים, מערבבים אותם עם כף גדולה עד שכל הקוביות מצופות בתיבול ומשטחים שוב לשכבה אחת.
  • 3 מכסים את התבנית ואופים בבחום של 200 מעלות למשך כ- 45 דקות.
  • 4 מסירים את המכסה וממשיכים לאפות כ- 20 דקות עד שכל הירקות משחימים קלות.
  • 5 אוכלים חם ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 13% 7.4% 70.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב