מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 208 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת ערב של ירקות בתנור
- 1 בתבנית תנור גדולה מניחים נייר אפייה ומעליו את קוביות תפוחי האדמה, הבטטות והדלעת.
- 2 יוצקים אליהם את שמן הזית והתבלינים, מערבבים אותם עם כף גדולה עד שכל הקוביות מצופות בתיבול ומשטחים שוב לשכבה אחת.
- 3 מכסים את התבנית ואופים בבחום של 200 מעלות למשך כ- 45 דקות.
- 4 מסירים את המכסה וממשיכים לאפות כ- 20 דקות עד שכל הירקות משחימים קלות.
- 5 אוכלים חם ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9% |
13% |
7.4% |
70.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב