דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 339 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה ברוטב עגבניות פשוט
הפסטה הכי טעימים לילדים - פסטה ברוטב עגבניות
  • 1 לבשל את הפסטה בצורת תלתלים (או כל פסטה שרוצים - אפשר גם להכין עם פסטה פנה או פפיונים) לפי ההוראות מאחורי השקית.
  • 2 בסיר לחמם את השמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את השום הכתוש ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף את הפפריקה ולערבב היטב (כאשר מוסיפים את התבלינים הרצויים לשמן החם עם הבצל הטיגון פותח לתבלינים את הטעמים והטעם יוצא נפלא!).
  • 4 להוסיף את העגבניות החתוכות ולערבב היטב עד שהעגבניות מתרככות (אפשר להוסיף מעט מים אם חסרים נוזלים - בערך חצי כוס).
  • 5 להמשיך לערבב, להוסיף את רסק העגבניות, לערבב היטב ולהוסיף את המלח, הפלפל השחור והסוכר (אם חסרים מים אז להוסיף עוד רבע כוס מים עד שמתקבל רוטב סמיך).
  • 6 לבדוק טעמים - אם חסר זה הזמן להוסיף.
  • 7 להעביר לסיר את הפסטה המבושלת, לערבב היטב עם הרוטב ולהגיש (אפשר להגיש עם גבינה צהובה מגורדת, גבינת פרמזן מגורדת או פטרוזיליה קצוצה).
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין גם עם פסטה פנה או כל פסטה שאוהבים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 6.3% 12.3% 79.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב