דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 189 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל בורגול וקינואה
שילוב טעים ובריא של בורגול וקינואה
  • 1 להכין שתי קערות: בקערה אחת להשרות את הבורגול במים ולהשאיר בצד למשך חצי שעה. בקערה שנייה להשרות את הקינואה במים ולהשאיר גם כן בצד למשך חצי שעה.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה. לסחוט את הבורגול עם הידיים ולהוסיף לסיר. לסנן את הקינואה ולשים גם כן בסיר.
  • 3 להוסיף את התבלינים, לערבב, לטגן אותם מעט כדקה, להוסיף את המים הרותחים ולערבב.
  • 4 לכסות את הסיר במכסה, להנמיך את האש ולבשל במשך כ- 20 דקות (לשים לב מתי המים מתאדים).
  • 5 להסיר את התבשיל מהאש, לערבב ולסגור את הסיר לעוד 10 דקות (כאשר האש כבויה).
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.2% 14.5% 11.3% 63%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב