דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 410 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כל דלורית כ- 2 מנות))

  • דלורית - 4 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (3.1 ק"ג)
    קלופות וחתוכות לקוביות
  • סוכר - 8 כפות שטוחות - סה"כ (120 גרם)
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - קורט
  • שמן זית - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דלורית בתנור
קוביות דלורית אפויות בתנור
  • 1 מקלפים את הדלורית וחותכים לקוביות.
  • 2 מניחים את קוביות הדלורית במגש אפייה, מוסיפים את שמן הזית, הסוכר, המלח והפלפל השחור, ומערבבים היטב עם הידיים.
  • 3 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות (מכוסה בנייר אפייה ומעל נייר כסף). לאחר כ- 20 דקות מורידים את הכיסוי ואופים עוד כ- 5-10 דקות עד להשחמה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 10.9% 5.3% 83.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב