דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (קטנות (תלוי בגודל העוגיות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ`יפס טבעוניות
עוגיות שיבולת שועל לטבעוניים עם תוספות
  • 1 מערבבים היטב את שמן הקוקוס והסוכר החום עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2 מוסיפים את רסק התפוחים ותמצית הוניל, וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 3 מוסיפים את קמח הכוסמין המלא, המלח והקינמון, ומערבבים עד לאיחוד.
  • 4 מוסיפים את שיבולת השועל (קוואקר), השוקולד צ`יפס והאגוזים, ומערבבים היטב.
  • 5 בעזרת כפית מניחים כדורי בצק בגודל של כדור פינג פונג על תבנית אפייה (עם רווחים של כ- 5 ס"מ) ומועכים אותם קלות.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 12-15 דקות, עד לקבלת גוון זהוב בשולי העוגיות ומעט לא אפוי במרכזה.
  • 7 מניחים לצינון לפני ההגשה.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 24.9% 9.2% 60.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב