עוגיות שיבולת שועל לטבעוניים עם תוספות
1. מערבבים היטב את שמן הקוקוס והסוכר החום עד לקבלת מרקם אחיד.
2. מוסיפים את רסק התפוחים ותמצית הוניל, וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
3. מוסיפים את קמח הכוסמין המלא, המלח והקינמון, ומערבבים עד לאיחוד.
4. מוסיפים את שיבולת השועל (קוואקר), השוקולד צ`יפס והאגוזים, ומערבבים היטב.
5. בעזרת כפית מניחים כדורי בצק בגודל של כדור פינג פונג על תבנית אפייה (עם רווחים של כ- 5 ס"מ) ומועכים אותם קלות.
6. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 12-15 דקות, עד לקבלת גוון זהוב בשולי העוגיות ומעט לא אפוי במרכזה.
7. מניחים לצינון לפני ההגשה.
8. בתיאבון