מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 365 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
כרוב מתובל עם גזר ופלפל אדום
- 1 בסיר גדול ורחב מטגנים את הבצל והשום בשמן למשך כ- 10 דקות.
- 2 מוסיפים אליהם את הגזר והפלפל האדום, וממשיכים לטגן כ- 5 דקות נוספות.
- 3 מוסיפים לסיר את הכרוב הקצוץ וממשיכים לטגן כ- 5 דקות.
- 4 כשהכרוב מתחיל להתכווץ בנפחו, מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים והמים הרותחים, מערבבים הכל היטב ומביאים לרתיחה.
- 5 מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה, עד שהכרוב רך וטעים.
- 6 מגישים ואוכלים חם. טעים גם קר!
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.3% |
10.7% |
11.3% |
62.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב