דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 365 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    קצוץ קטן
  • שום - 3 שיניים
    קצוצות
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    כתית מעולה - לטיגון
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    מגוררים גס בפומפייה
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לקוביות קטנות
  • כרוב - יחידה בינונית (1539 גרם)
    כרוב לבן קצוץ דק
  • רסק עגבניות - קופסת פלסטיק (100 גרם)
  • פפריקה מתוקה - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פפריקה חריפה - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • מלח גס - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    גרוס - לפי הטעם
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
    רותחים

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל כרוב מתובל
כרוב מתובל עם גזר ופלפל אדום
  • 1 בסיר גדול ורחב מטגנים את הבצל והשום בשמן למשך כ- 10 דקות.
  • 2 מוסיפים אליהם את הגזר והפלפל האדום, וממשיכים לטגן כ- 5 דקות נוספות.
  • 3 מוסיפים לסיר את הכרוב הקצוץ וממשיכים לטגן כ- 5 דקות.
  • 4 כשהכרוב מתחיל להתכווץ בנפחו, מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים והמים הרותחים, מערבבים הכל היטב ומביאים לרתיחה.
  • 5 מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה, עד שהכרוב רך וטעים.
  • 6 מגישים ואוכלים חם. טעים גם קר!
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.3% 10.7% 11.3% 62.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב