מג`דרה בריאה וטעימה
1. להשרות את העדשים השחורות במשך מינימום כשעתיים, את הבורגול לכשעה ואת הכוסמת גם כן לכשעה.
2. בסיר עם כ- 3 כוסות מים רותחים לבשל את העדשים השחורות למשך כ- 3-5 דקות, להוסיף את הבורגול והכוסמת ולבשל כ- 2 דקות נוספות.
3. לסנן את מי הבישול ולשטוף מעט את העדשים, הבורגול והכוסמת במים קרים.
4. לטגן בסיר טפלון את הבצל בשמן החם עד להזהבה, להוסיף את תערובת העדשים עם הבורגול והכוסמת, להוסיף את התבלינים לפי הטעם ולטגן כדקה נוספת.
5. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון והשריה. זמן ההכנה כולל את זמן ההשריה.