דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 344 גרם למנה\יחידה (כל תפוח אדמה שווה למנה)

  • תפוח אדמה - 5 יחידות גדולות - סה"כ (1.65 ק"ג)
    אדומים וגדולים
  • שמן זית - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פפריקה - 1/2 כפית שטוחה
    אדומה - לפי הטעם
  • שום - 1/2 כפית
    כתוש - לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מניפת תפוחי אדמה בתנור
תפוחי אדמה בצורת מניפה
  • 1 לשטוף היטב את תפוחי האדמה (לא לקלף).
  • 2 לחתוך לחצי לאורך בסכין חדה חתכים בלי להגיע לסוף.
  • 3 לערבב את כל התבלינים עם השמן ולהבריש על תפוחי האדמה.
  • 4 לאפות את תפוחי האדמה בתנור בחום של 200 מעלות למשך 30-40 דקות או עד להשחמה (ניתן גם לעטוף בנייר כסף ולזרוק למדורה בל"ג בעומר).
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 11.8% 8.6% 72%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב