מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 344 גרם למנה\יחידה (כל תפוח אדמה שווה למנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה בצורת מניפה
- 1 לשטוף היטב את תפוחי האדמה (לא לקלף).
- 2 לחתוך לחצי לאורך בסכין חדה חתכים בלי להגיע לסוף.
- 3 לערבב את כל התבלינים עם השמן ולהבריש על תפוחי האדמה.
- 4 לאפות את תפוחי האדמה בתנור בחום של 200 מעלות למשך 30-40 דקות או עד להשחמה (ניתן גם לעטוף בנייר כסף ולזרוק למדורה בל"ג בעומר).
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.6% |
11.8% |
8.6% |
72% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב