לא מדובר בזנגולה: טבעות בצל בבירה
1. לקלף את הבצל ולחתוך לטבעות.
2. לבחוש עד לקבלת בלילה את כל המצרכים מלבד פרוסות הבצל והשמן לטיגון. אם והיה שהבלילה סמיכה מדי אפשר לדלל במעט בירה לבנה.
3. לחמם את השמן (ראו מידע נוסף) בסיר קטן ועמוק, לטבול את טבעות הבצל בבלילה ולטגן בשמן עד להזהבה.
4. להניח את טבעות הבצל על נייר סופג לספיגת השמן (מומלץ כמה שיותר).
5. בתיאבון
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטבעות הבצל לאחר הטיגון. יש לטגן בכוס שמן לערך לטיגון עמוק.