דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לא מדובר בזנגולה: טבעות בצל בבירה

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 195 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את הבצל ולחתוך לטבעות.
  • 2 לבחוש עד לקבלת בלילה את כל המצרכים מלבד פרוסות הבצל והשמן לטיגון. אם והיה שהבלילה סמיכה מדי אפשר לדלל במעט בירה לבנה.
  • 3 לחמם את השמן (ראו מידע נוסף) בסיר קטן ועמוק, לטבול את טבעות הבצל בבלילה ולטגן בשמן עד להזהבה.
  • 4 להניח את טבעות הבצל על נייר סופג לספיגת השמן (מומלץ כמה שיותר).
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטבעות הבצל לאחר הטיגון. יש לטגן בכוס שמן לערך לטיגון עמוק.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)320164
חלבונים (גרם)3.18 1.63
פחמימות (גרם)3920
מתוכן סוכרים (גרם)3.81 1.95
שומנים (גרם)14.31 7.34
מתוכם שומן רווי (גרם)0.93 0.47
נתרן (מ"ג)225.13115.45
סיבים תזונתיים (גרם)1.16 0.59
מים (גרם)70.7336.27
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020.01
ויטמין B (מ"ג)0.390.2
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.10.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.096.2
ויטמין C (מ"ג)4.212.16
ויטמין E (מ"ג)0.020.01
ויטמין K (מק"ג)0.610.31
סידן (מ"ג)18.399.43
ברזל (מ"ג)0.230.12
מגנזיום (מ"ג)9.14.67
זרחן (מ"ג)28.3914.56
אבץ (מ"ג)0.170.09
אשלגן (מ"ג)135.2569.36
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 24.6% 5.5% 67.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.