גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מתכונים לצמחוניים | » | בצל מטוגן פריך |
6 מנות/יחידות, 128 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את החלב והצ`ילי המתוק/החריף להשריה (מכיוון שכמות קטנה מהם נספגת בבצל בפועל). כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בבצל לאחר הטיגון. לטיגון אופטימלי מומלץ להשתמש בשמן עמוק (כפי שמופיע במתכון) אך ניתן גם לטגן במחבת בשמן חצי עמוק.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 164 | 128 |
חלבונים (גרם) | 2.35 | 1.83 |
פחמימות (גרם) | 18 | 14 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.08 | 3.96 |
שומנים (גרם) | 9.49 | 7.4 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.73 | 0.57 |
נתרן (מ"ג) | 390.98 | 305.06 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.5 | 1.17 |
מים (גרם) | 94.29 | 73.57 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.52 | 0.41 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.02 | 0.02 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.18 | 0.14 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.12 | 0.09 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.14 | 0.11 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 16.1 | 12.56 |
ויטמין C (מ"ג) | 5.58 | 4.35 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.02 | 0.02 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.54 | 0.42 |
סידן (מ"ג) | 23.85 | 18.61 |
ברזל (מ"ג) | 0.26 | 0.2 |
מגנזיום (מ"ג) | 11.82 | 9.22 |
זרחן (מ"ג) | 37.57 | 29.31 |
אבץ (מ"ג) | 0.23 | 0.18 |
אשלגן (מ"ג) | 178.25 | 139.08 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.08 | 0.06 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.08 | 0.06 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.03 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.03 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם