דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תפוח אדמה אפוי במילוי גבינות
תפוח אדמה אפוי במילוי גבינות
תפוח אדמה אפוי במילוי גבינות
אחת המנות הטעימות שיש לאכול בקניונים

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 429 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את תפוחי האדמה היטב ולנגב. להניח אותם על נייר אפייה בתוך תבנית האפייה של התנור, לפזר מלח מסביב ומעליהם, ולאפות בחום של 200 מעלות למשך כשעה או עד שהם מתרככים.
  • 2 בינתיים לערבב היטב את כל מצרכי המילוי.
  • 3 לקרר מעט את תפוחי האדמה, לנער מעליהם את המלח, להבריש אותם היטב מפרורי המלח, לתתוך מעין מכסה, לרוקן את תוכנם בזהירות, להוסיף את תוכן תפוחי האדמה לעיסת הגבינה, לערבב היטב ולמלא בעזרת כף את סירות תפוחי האדמה.
  • 4 לפזר מעל את הגבינה הצהובה המגורדת בנדיבות על כל תפוח אדמה.
  • 5 לסדר את תפוחי האדמה הממולאים על נייר אפייה חדש בתוך תבנית אפייה ולאפות עוד כרבע שעה או עד שמשחים מעט.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)470110
חלבונים (גרם)13.55 3.16
פחמימות (גרם)7518
מתוכן סוכרים (גרם)4.69 1.09
שומנים (גרם)13.94 3.25
מתוכם שומן רווי (גרם)6.77 1.58
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.130.03
כולסטרול (מ"ג)39.9 9.31
נתרן (מ"ג)5,8211,359
סיבים תזונתיים (גרם)8.32 1.94
מים (גרם)252.9459.03
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)6.311.47
ויטמין B (מ"ג)7.461.74
ויטמין B1 (מ"ג)0.220.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.04
ויטמין B3 (מ"ג)4.691.09
ויטמין B5 (מ"ג)1.250.29
ויטמין B6 (מ"ג)1.040.24
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)96.2722.47
ויטמין C (מ"ג)33.047.71
ויטמין E (מ"ג)0.170.04
ויטמין K (מק"ג)19.114.46
סידן (מ"ג)170.8639.87
ברזל (מ"ג)3.680.86
מגנזיום (מ"ג)93.8721.91
זרחן (מ"ג)234.3854.7
אבץ (מ"ג)1.220.28
אשלגן (מ"ג)1,786416.69
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.20.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.150.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 12.6% 12.2% 67.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה