דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הריבועים או המעוינים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בקלאווה גבינות
בקלאווה במילוי גבינות לשבועות
  • 1 להניח מחצית מעלי הפילו בתבנית בגודל 27x32 (או בתבנית של התנור - עדיף להכין בתבנית של התנור).
  • 2 למרוח מעט חמאה מומסת (או שמן) במברשת על כל עלה פילו ולהניח על התבנית (כחצי חבילה).
  • 3 למרוח מעל את תערובת הגבינות ולסדר מעל שכבה של עלי הפילו שנותרו.
  • 4 לחתוך בזהירות עם סכין חדה לריבועים או מעוינים ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהמאפה מזהיב.
  • 5 לקרר במשך 10 דקות ובינתיים להכין את סירופ הסוכר: להרתיח את הסוכר והמים עד שיתקבל נוזל סירופ ולצקת על המאפה.
  • 6 לפזר מעל את הפיסטוקים ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בגודל 27x32 או תבנית של תנור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 21.3% 12% 66.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב