דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 360 גרם למנה\יחידה

  • תות שדה - 11 יחידות גדולות - סה"כ (319 גרם)
    10-12 תותים
  • בננה - 3 יחידות קטנות - סה"כ (252 גרם)
  • חלב - 600 מ"ל
    3 כוסות חד פעמיות
  • סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
  • מים -  כוסות - סה"כ (600 מ"ל)
    2-3 כוסות מים קרים

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פרישייק תות בננה ביתי
פרישייק שכולם אוהבים
  • 1 לקלף את הבננות, לחתוך לפרוסות ולהקפיא למשך לילה שלם.
  • 2 לשטוף את התותים, לשים בשקית ולהקפיא למשך לילה שלם.
  • 3 גם את החלב בכוסות להקפיא למשך לילה שלם.
  • 4 להוציא את המצרכים הקפואים מהמקפיא 5-10 דקות לפני ההכנה.
  • 5 להכין בשתי נגלות: לשים בבלנדר מחצית מהתותים, הבננות והחלב הקפואים, להוסיף כף סוכר וכוס מים קרים, ולהפעיל את הבלנדר עד שיתקבל פרישייק. אם סמיך מדי ניתן להוסיף מים קרים וסוכר לפי המתיקות שכל אחד אוהב.
  • 6 למזוג לכוסות ולהתענג.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 9.9% 12.4% 71.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב