מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חביתה טבעונית טעימה ומזינה
- 1 מערבבים בקערה את הקמחים עם חצי כוס מים, מערבבים היטב עד שאין גושים והבלילה יוצאת נוזלית.
- 2 מוסיפים לבלילה את התבלינים ומערבבים שנית.
- 3 מוסיפים את כל הירקות ומערבבים שוב.
- 4 במחבת נון-סטיק טובה מחממים כף שמן זית וכשהוא חם שופכים אליו חצי מכמות הבלילה ומשטחים במחבת.
- 5 מטגנים כך על אש בינונית וממתינים.
- 5 כשהצד התחתון של החביתה מתייצב - הופכים את החביתה לצד השני בעזרת תרבד.
- 6 כשהצד שני מתייצב גם מעבירים לצלחת. מחממים שוב כף שמן במחבת וחוזרים על התהליך עם החצי השני של הבלילה.
- 7 מגישים חם - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.4% |
22.8% |
22% |
48.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב