דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מניפת תפוחי אדמה בשמן זית ושמיר
תפוחי אדמה טעימים בתנור בצורת מניפה
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
  • 2 לחתוך דק מאוד את תפוחי האדמה כמו צורת מניפה (לא עד הסוף) ולהניח בתבנית.
  • 3 לערבב היטב את שאר המצרכים יחד בקערה, ולמזוג מעל תפוחי האדמה בתבנית.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה עד שתפוחי האדמה מקבלים גוון זהוב למעלה.
  • 5 להוציא את גרטן תפוחי האדמה מהתנור, להוריד את הטמפרטורה ל- 180 מעלות, לכסות את התבנית בנייר כסף ולאפות במשך כשעה נוספת (תלוי בתנור).
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 22.3% 6.2% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב